Knjigovodstvena agencija AFC Loro

Osnovano je od strane tri osnivača: Žarko Popović, Snežana Popović i Ljubica Jakšić.
U statusu preduzeća posluje od 27.07.1992. godine.
Preduzeće je mikro pravno lice sa trenutno šest zaposlenih.

Trenutna struktura zaposlenih je troje diplomiranih ekonomista i troje sa  stepenom obrazovanja.

Kroz dvadesetosmogodišnji rad, firma je prošla kroz razne periode i prilagođavanja potpuno različitim uslovima poslovanja. Sama računovodstvena praksa je prošla put od zatvorene privrede u kojoj su se mešale privatne i društvene kompanije do otvorene privrede sa pretežnim privatnim kapitalom u kojoj postoji obaveza primene međunarodnih računovodstvenih standarda za mala srednja i velika pravna lica.
Pored istorijskog iskustva prilagođavanja promenama računovodstvenih sistema koje je stečeno kroz dugogodišnji praksu, firma je takođe stekla iskustvo u vođenju poslovnih knjiga klijentima iz najrazličitijih oblasti. Tako se u našoj firmi pružaju računovodstvene usluge spoljnotrgovinskim, proizvodnim, uslužnim firmama, firmama iz oblasti trgovine na veliko i malo, građevinskim, ugostiteljskim, izdavačkim, turističkim firmama i slično. Pored pravnih subjekata iz oblasti privrede, takođe su zastupljena i pravna lica iz neprivrede, obrazovne ustanove, zdravestvene ustanove, humanitarne organizacije, nevladine organizacije i sl.
Što se tiče strukture kapitala klijenata, značajan je broj domaćih pravnih lica čiji su osnivači iz inostranstva, kao i nerezidentna pravna lica. Pružanje računovodstvenih usluga stranim kompanijama ima određene specifičnosti kao što su mesečni poslovni izveštaji na engleskom jeziku sa određenom bilansnom šemom, što je naša firma uspešno realizovala.

Referentna lista

Kada je u pitanju struktura klijenata po veličini, trenutno vodimo četiri dva pravna lica dok su ostalo mala i mikro pravna lica i nekoliko preduzetnika i stranih predstavništava.
Izuzetna pažnja se poklanja edukaciji zaposlenih, stručnom usavršavanju, a u budućnosti preduzeće ima nameru da kroz stipendiranje formira mlađi tim stručnjaka, koji bi trebalo da daju novi potencijal za rast firme. Ako želite da nam se pridružite, ostavite svoje podatke ovde.

PIB, matični broj, brojeve računa, adresu i ostale podatke o AFC Loro pronaći ćete u fajlu koji možete preuzeti ovde.

Naša specijalizacija

Osnovna računovodstvena usluga
Izrada specijalnih bilansa
Finansijska analiza poslovanja
Prijava i odjava radnika sa upisom staža
Izrada biznis planova
Konsalting

Šta su drugi o nama rekli

„Posle dvadeset godina uspešne zajedničke saradnje možemo da damo najvišu ocenu za rad AFC Loro-a koji je sve svoje obaveze i zadatke izvršavao tačno i na vreme.“

Bogdan TeofanovićDirektor

„AFC Loro je skup profesionalaca sposobnih da najsloženije poslove izvrše na kvalitetan način.
Posebno su se istakli u složenim poslovima specijalnih izveštaja.“

BAUPLUS DOO

„Saradnja koja potvrđuje da kvalitet, profesionalnost i brzina pružanja informacija mogu postati standardi u poslovanju.“

Link Group doo